WELKOM, WAT FIJN DAT JE ER BENT!
Zelfzorg retreats & Moeder Dochter retreats

Sinds 2018 organiseren wij, Tineke Coolen en Maartje Heger, zeer succesvol retreats voor vrouwen. Al meer dan 100 vrouwen mochten we verwelkomen. We voelen ons dankbaar voor alle mooie verbindingen die er zijn ontstaan en de diepgaande processen die we mochten begeleiden. 

Wat ons uniek maakt, is dat we naast collega's en ervaren begeleiders, ook moeder en dochter zijn! 

Momenteel bieden wij twee verschillende retreats aan: Zelfzorg retreats en Moeder Dochter retreats.

Zelfzorg Retreat

De zelfzorg retreat is voor alle vrouwen die (weer) in hun eigen kracht willen staan, die genoeg hebben van het gevoel zichzelf steeds voorbij te rennen, die meer willen genieten, die vriendelijker naar zichzelf willen zijn. Voor vrouwen die verlangen naar meer lichtheid, tevredenheid, innerlijke rust en plezier. Voor vrouwen die voelen dat het leven mooier mag worden en die klaar zijn om dit avontuur aan te gaan!

Moeder Dochter Retreat

Het moeder dochter retreat is voor moeders en dochters (20+) die hun unieke moeder-dochter band willen onderzoeken en vieren. Jullie gaan jullie relatie en de dynamiek daarin op een speelse en creatieve wijze verkennen; wat is voor elk van jullie helpend en wat heeft aandacht nodig? Wat werkt tussen jullie bevorderend en belemmerend? Wat heeft jullie relatie nodig? Jullie gaan elkaar opnieuw ontdekken in wie je nu bent en wat je nodig hebt. En het is een unieke kans voor een weekend lang quality time met z'n tweeën, zonder partners, kinderen en zorgtaken. Echt tijd voor elkaar!