HET TEAM | TINEKE & MAARTJE

De retreat wordt verzorgd door trainer Tineke Coolen en kok/yoga docente Maartje Heger. Tineke begeleidt alle sessies en heeft als trainer, coach en supervisor een brede, jarenlange ervaring. Maartje kookt ter plekke oog- en tongstrelende, volledig plantaardige maaltijden; haar grote liefde en passie en zal daarnaast yoga lessen verzorgen.

Een gouden combi als team, bleek al tijdens onze eerste retraite in november 2018! Er volgden nog twaalf geslaagde weekenden in zelfzorg; vijf op het mooie Hilkensbergpark in Broekhuizen, twee in het geweldige kasteel Kaldenbroeck in Lottum en vijf in de Oude Broederij in Afferden. Als je het leuk vindt om te lezen hoe eerdere retreats verlopen zijn, neem dan eens een kijkje op ons blog

We zijn goed op elkaar ingespeeld, halen het beste in elkaar naar boven en genieten van het samen creëren.

Dat beperkt zich niet tot de retreats, want bijzonder is dat we naast collega’s ook moeder en dochter zijn! Heel mooi is het dat Tineke wekelijks mag genieten als oppas oma van Maartje’s kids. Dat maakt dat we volledig vertrouwd zijn met elkaar en de ander scherp en kritisch houden ("zonder wrijving geen glans")

Heerlijk hoe we zo onze kwaliteiten kunnen bundelen en in liefde samen mogen leven én werken.

We verheugen ons erop jou een onvergetelijk retreat te bezorgen. Vier dagen zonder corvee of andere (schoonmaak)taken, waardoor je maximaal kunt genieten van de gastvrije plek en de prachtige, ondersteunende omgeving. Allemaal nodig om de aandacht volledig te kunnen richten op jouw eigen proces, het hervinden van balans en steeds meer thuiskomen in jezelf.