RECENSIES
Feedback van deelnemers aan eerdere retreats:

"Ik heb het programma als heel fijn ervaren. Ontbijt/lunch/diner op (voor mij) realistische tijden. Goede afwisseling in verschillende soorten sessies. Fijne groep, fijne sfeer, mooie locatie, diepgang in de dagen met een goede opbouw en mooie afsluiting. Niks geforceerd, eigen ruimte, genoeg opties als invulling vrije tijd (wandelen, leesvoer, aparte zitruimte, open haard). Ook het spontane idee van biodanza als invulling van een sessie vond ik erg leuk.

Als ik aan de retraite van Tineke en Maartje terug denk, merk ik telkens dat er een glimlach ontstaat en voel ik zachtheid en dankbaarheid. Alles voelde als thuis komen… van begeleiding tot locatie, van eten tot programma, van diepgang tot humor, van een lach tot een traan. Het waren hartverwarmende, liefdevolle en verbindende dagen in een fijne groep. Het voelt voor mij als een waardevol cadeau!"

Margo

fijn programma
voldoende afwisseling
diepgang in de dagen
het voelde als thuiskomen
een waardevol cadeau
Hoe heeft Marlieke de retreat ervaren?

"Ik heb het programma als zeer compleet ervaren. Het er zijn en de rust waarin alles plaatsvond. De mooie sessies met tussendoor ook eigen ruimte. Het er mogen zijn zoals je bent zonder verwachtingen. De zorg van Tineke en Maartje. Waardevolle sessies, heerlijk eten en verwend worden, zo voelde het.

De  verhouding sessies/vrije tijd was ook  prima voor mij; het voelde al heel luxe om vrije tijd te hebben, maar het was ook fijn om even heel bewust bij jezelf te komen en alles een plaatsje te geven wat er gebeurt was in de sessies."

Marlie

rust
verwend worden
zeer compleet programma
bewust bij mezelf komen
prima verhouding sessies/vrije tijd
Hoe heeft Marion de retreat ervaren?

"De zelfzorgretraite van Tineke en Maartje zijn top georganiseerd! Tineke begeleid het programma professioneel en persoonlijk. Ze weet snel een vertrouwde setting te creëren. Daar waar alles mag zijn: Liefde, verbinding en ruimte voor eigen tijd. Fijne afwisseling qua sessies met mindfulness, yoga, klankschalen, dans- en schrijfoefeningen. Een cadeautje voor jezelf. In alle rust mooie inzichten ervaren. Daarnaast heb ik genoten van de verassende en lekkere maaltijden van Maartje."

Lizette

top georganiseerd
professioneel en persoonlijk
vertrouwde setting
verrassend en lekker eten
mindfulness, yoga, klankschalen, dans- en schrijfoefeningen

“Ik heb de retraite als zeer inspirerend en bemoedigend ervaren. Tineke is een krachtige en evenwichtige trainer / facilitator die warmte en betrokkenheid combineert met flexibiliteit en zorgvuldigheid in alle aspecten, inclusief de gezonde èn heerlijke maaltijden van Maartje (topzorg!). Het kleinschalige karakter garandeert veiligheid en ruimte voor persoonlijke thema’s.

Long story short: een cadeau aan mezelf, zeker een aanrader!”

Rene

krachtige trainer
kleinschalig karakter
zeer inspirerend en bemoedigend
veiligheid en ruimte voor persoonlijke thema's
cadeau aan mezelf; zeker een aanrader